Beställ nu och motta din FelineBox meddetsamma.
Nytt spännande innehåll i varje FelineBox

Din katts FelineBox är alltid fylld med nya, roliga och läckra överraskningar. Två FelineBoxar liknar aldrig varann!


Tillpassade till din katt behov

Ska din FelineBox vara kornfri, utan kyckling eller har du andra önskemål? Skriv ner dina önskemål i kommentarsfältet på beställningssidan - vi anpassar FelineBoxen till era behov.


Innehåll från kända kvalitetsmärken

Din katt er säkrad marknadens bästa och mest framstående märken i sin FelineBox. Fördelen med kvalitetsleksaker är att de är långt mera innovativa än de billigare leksaker, har mer underhållande funktioner och så är de gjorda i starkare material.


Alltid 5-6 roliga og smarriga produkter

Legetøj
Det kommer alltid att finnas leksaker i din katts FelineBox från premium märken som till exempel KONG, Trixie, eller liknande. Så att din vovve alltid kan njuta av variation och garanterad underhållning.

Godbidder
Din katt kan altid forvente at få 3-4 spiselige produkter i form af godbidder & lækre snacks - med højt kødindhold og fri for de fleste tilsætningsstoffer.


Din katt har nöjdhets-garanti

Skulle din katt få något i sin FelineBox som den inte är glad för så skickar vi gratis en ersättningssak med i er nästa FelineBox. Det garanterar oss viftande svansar och motverkar besvikna kattögon.Leverans med Post Nord

Vi tar emot

Behöver du hjälp?

Ring till oss på 0045 71997109 eller skriv till info@felinebox.se