Beställ nu och motta din FelineBox meddetsamma.

Såhär fungerar FelineBox


Nyttig information       Nöjdhets-garanti

Skulle din katt få något i sin FelineBox som den inte är glad för så skickar vi en ersättningssak med i er nästa FelineBox. Allt Ni ska göra är bara att skriva till oss på info@felinebox.se vad det är som ni inte gillar, og så skickar vi något annat till er - helt gratis.

 

För katter i alla åldrar

FelineBoxen är packad med saker som passar till din kats ålder. Får du på trots av det något du tycker är antingen för smått eller for stort så ersätter vi det självklart gratis med noget annat i er nästa FelineBox.


Alltid nytt innehåll

Upplev nya och roliga produkter som du annars inte kan hitta på andra ställen. Du kommer alltid att få något nytt och varierande i din FelineBox. De flesta katter älskar nya leksaker och at prova olika godbitar. Det garanterar variation og att det stimulerar din katt.

 

Lätt att uppsäga medlemskap

Du kan bara logga in på din profil. Här kan du utöver att uppsäga ditt medlemskap, också pausa medlemskapet och mycket mera.


14 dagars full ånger- och returrätt

Du får gärna öppna FelineBoxen och se om innehållet är något för dig. Så länge du inte öppnar förpackningen på innehållet inne i FelineBoxen, eller ger produkterna till din katt, så kan du returnera den.

 

Leverans anpassad till dig

Du väljer själv om du vill ha FelineBox'en skickad till ditt närmaste postombud, eller om du vill ha den skickad direkt hem till dig.


Starta med 1, 3 eller 6 månader

Ju fler månader som du väljer, ju billigare blir det. Det beror på att vi kan planera köp av våra produkter bättre då, och få billigare priser hos våra leverantörer. De flesta väljer att starta med 3 månader. Kom ihåg att du alltid kan pausa ditt medlemskap.

 

Månatlig betalning

Oavsett om du startar med 1, 3 eller 6 månader, betalar du bara för 1 månad åt gången. Du betalar alltså inte i förskott för den period som du väljer.
Produkter från kända märken

..och där kommer fortlöpande flera spännande brands i FelineBoxVarför felinebox

  • FelineBox är för alla katter, stora som små, raskatter och blandraskatter.
  • Ett rolig och spännande sätt att prova en massa nya och innovativa produkter
  • Nytt innehåll i varje månads FelineBox
  • Hjälper till att stimulera din katt
  • Överlag högre värde för mer när man köper FelineBoxen jämfört med om du skulle köpa produkterna i en normal djuraffär.
  • Danmarks största leverantör av goodieboxar till katter
Leverans med Post Nord

Vi tar emot

Behöver du hjälp?

Ring till oss på 0045 71997109 eller skriv till info@felinebox.se