Beställ nu och motta din FelineBox meddetsamma.Om FelineBox

Felinebox.se erbjuder en månads välbefinnande för din katt och boxen levereras med nytt innehåll varje månad och kommer ofta med leksaker, snacks osv. Anmälan av FelineBoxen fungerar som abonnemangsservice och boxen skickas ut varje månad.

Leverans

Fraktpriset är 49 kr till svenska adresser. Till att börja med skickas FelineBox utan utdelning, det vill säga boxen skickas till närmaste postkontor/postbutik/förpackningsbox.
Du kan dock alltid skriva till oss om du vill att den levereras till din hemadress. PostNord tar 20 kr extra för detta.

Avtalet - det finstilta.

Ett bindande avtal mellan köpare och FelineBox ingås först när den första beställningen har genomförts. Avtalet innebär således att kunden accepterar köp av valda perioder och att perioden därefter automatiskt förnyas, kunden kan när som helst avanmäla oavsett vald startperiod.

Avanmälan

Om du vill avsluta ditt medlemskap hos FelineBox loggar du in på "Min sida", där du kan pausa, avsluta och administrera ditt FelineBox-medlemskap. Du får sedan en bekräftelse på din uppsägning. Spara bekräftelsen på att du har sagt upp ditt medlemskap. Du kan avanmäla när som helst, kom ihåg att avanmäla senast den 15:e i månaden om du inte önskar nästa månads FelineBox, efter din startperiod är över. Det beror på att vi börjar förbereda packningen den 15:e för att se till att alla FelineBoxar kan skickas den 1:a under den kommande månaden. Observera att det inte är en giltig avanmälningsmetod att returnera FelineBoxen, eller att låta bli att betala. Du kommer därför att ansvara för FelineBoxen/FelineBoxarna, returfrakt och ny försändelsefrakt.

Betalningsvillkor

Du betalar bara för en månad i taget, efterföljande månader dras automatiskt när den ifrågavarande månadsboxen levereras. Alla priser anges i SEK och är inkl. moms. Vid anmälan ger du automatiskt FelineBox tillåtelse att löpande dra betalningen för abonnemanget för den valda perioden som förnyas automatiskt. FelineBox mottar betalning via betalkort eller banköverföring. Följande korttyper kan användas: Visa/Dankort, MasterCard och American Express. Den kontoinformation som du anger vid köp av varor skickas i krypterad form som endast du och FelineBox kan läsa. Det är således ingen annan som ser eller sparar din information. Vid köp med Mastercard eller kreditkort dras summan från ditt konto så snart varan levereras från FelineBox.

Rabatter och erbjudanden

Om du avanmäler ditt medlemskap innan du har varit medlem under hela den period du har valt så bortfaller alla erbjudanden och rabatter du har fått under perioden, och du kommer att behöva betala tillbaka den rabatt du fått under perioden då den endast gäller om du är medlem av FelineBox under hela perioden.

Reklamation och garanti

FelineBox ger ingen självständig reklamation eller garanti för produkterna, men om så är möjligt ersätter vi skadade varor eller ersätter med annan vara i samma prisklass om varan är egendom hos FelineBox. Först vid den tidpunkt då de beställda varorna har kommit i kundens besittning, övergår risken för att de beställda varorna förstörs eller skadas på grund av oförutsedda omständigheter, till kunden.

Återbetalning och ångerrätt

Från den tidpunkt du tagit emot din första FelineBox har du 30 dagars full ångerrätt på ditt köp. Om du vill använda din ångerrätt ska du inom 30 dagar från mottagandet av din första FelineBox skicka oss ett tydligt meddelande om att du önskar använda din ångerrätt. Det räcker alltså inte att bara returnera varan eller att låta bli att hämta ut varan på postkontoret. Vi återbetalar beloppet för månadens box när den returnerade varan har mottagits i oanvänt och oskadat skick. Det är du som köper varan som täcker utgiften för returfrakten. Pengarna kommer att vara inne på ditt konto under 5-10 bankdagar.

Retur ska ske till:
FelineBox.se
Vallensbækvej 44
2625 Vallensbæk
Denmark

Sekretesspolicy

Alla personuppgifter behandlas enligt gällande lag om persondata. FelineBox har rätt att bearbeta all information om kunden som kunden själv anger vid upprättande av abonnemang och vid bruk av tjänsten. Eventuell ytterligare behandling av information om kunden sker endast i den omfattning som är nödvändig för att kunna leverera tjänsten. Eventuell information om kundernas beteende vid användning av tjänsten kan användas för tekniska ändamål, marknadsundersökningar och statistiska ändamål (historia) för att förbättra varje kunds upplevelse av tjänsten. FelineBox överför endast personuppgifter till tredje part i den mån detta är nödvändigt för att förbättra servicen till kunderna och säkerställa kundens användning av tjänsten. Kunden accepterar FelineBoxs inhämtning och behandling av personuppgifter om kunden med ovan nämnda ändamål. Vid uppsägning av användning av tjänsten, har kunden rätt att kräva att all statistisk information om kundens användning av tjänsten tas bort. Tjänsten skyddas av FelineBox mot virus och hackerangrepp genom skydd av normala säkerhetsprogram, som löpande uppdateras. FelineBox ansvarar dock inte härutöver för eventuella säkerhetsbrister eller konsekvenser härav.

E-post utskick

Vid anmälan förbehåller FelineBox sig rätten att skicka e-post till kunden, när det bedöms vara relevant information.

Upphovsrätt

FelineBox har upphovsrätten till allt innehåll på www.FelineBox.se

Förbehåll för ändringar

Vi förbehåller oss rätten att ändra och uppdatera de regler och villkor som gäller för denna webbsida. Det är därför viktigt att du fortlöpande håller dig orienterad om eventuella ändringar
Leverans med Post Nord

Vi tar emot

Behöver du hjälp?

Ring till oss på 0045 71997109 eller skriv till info@felinebox.se