Beställ nu och motta din FelineBox meddetsamma.

En månatlig goodiebox till din katt

En månatlig goodiebox till din katt

Spara 58%


En rolig upplevelse för dig och din katt

Varje månad blir tusenvis av tursamma katter bortskämda med en FelineBox, som är ett överraskningspaket med 5-6 olika saker som underhåller och stimulerar din katt. Upplev glädjen när din katt glatt hoppar omkring med de läckra godbitarna och de roliga leksakerna från sin FelineBox.

Tusenvis av glada katter

Bli en av de tusenvis av glada katter som får lov att njuta av deras FelineBox varje månad!
Följ med på instagram #FelineBox
Alltid nytt och spännande innehåll

Varje månads FelineBox har nytt och spännande innehåll och är alltid fylld med roliga leksaker och läkra godbitar från kända kvalitetsmärken.
Nyttig information       Nöjdhets-garanti

Skulle din katt få något i sin FelineBox som den inte är glad för så skickar vi en gratis ersättningsvara med i er nästa FelineBox. Det garanterar viftande svansar och motverkar besvikna kattögon.

 

Mumsiga och roliga produkter

Upplev nya produkter som du annars inte kan hitta på andra ställen. De fleste katter älskar nya leksaker och att prova olika godbitar.


Tillpassat kattens ålder

FelineBoxen er packad med saker som passar till kattens ålder. Får du något du tycker är antingen för smått eller för stort så ersätter vi det gratis med något annat i er nästa FelineBox.

 

Månatlig betalning

Även om du välger 3 eller 6 månader som din startperiod, så betaler du endast för en månad åt gången.
Varje månad mottar flera tusen glada katter en FelineBox.


Som medlem av FelineBox kommer din katt, varje månad att motta ett överraskningspaket med olika saker som hjälper till att stimulera din katt. En FelineBox innehåller 5-6 varierande og spännande saker som nya innovativa leksaker, läckra snacks og godbitar.

Vi använder mycket tid på at välja ut de produkter som hamnar i er FelineBox. Vi väljer finfina kvalitetsprodukter från de bästa producenter som till exempel KONG, Rogz, Hunter, Vitakraft m.m. Det garanterar att leksakerna som du hittar i din FelineBox är några af det mest innovativa og spännande som finns på marknaden.

Om godbitarna

Vi lägger också stor vikt vid att de godbitar som man hittar i sin FelineBox är av riktigt hög kvalitet. Därför försöker vi alltid att välja godbitar gjorda av naturprodukter, med högt köttinnehåll, lågt fettinnehåll och med viktiga vitaminer.

Många kunder efterfrågar också korn- og glutenfria godbitar, så efter hand har de lett till att de flesta av våra godbitar är utan korn och gluten.

Har din katt någon form av allergi så kan vi också ta hänsyn till det. Bara skriv det i kommentarsfältet på din beställning.

Om leksakerna

Leksakerna i kattens FelineBox vill alltid vara från kända kvalitetsmärken som till exempel Kong, Trixie, Rogz, Buster, Hunter eller lignende. Fordelen ved kvalitetslegetøj er at det som regel er langt mere innovativt end det billigere legetøj, det har sjovere funktioner och är ofta gjorda i starkare materialer.

En FelineBox är alltid unik, och innehållet är alltid nytt för varje månad i er FelineBox.

FelineBox är för alla katter, stora som små, raskatter och blandraskatter.


Leverans med Post Nord

Vi tar emot

Behöver du hjälp?

Ring till oss på 0045 71997109 eller skriv till info@felinebox.se